top of page

REFORMES

CONSTRUCCIÓ

INTERIORS

ASSESSORAMENT 

 

REFORMES, CONSTRUCCIÓ, INTERIORISME, ASSESSORAMENT immobiliari són les principals activitats que desenvolupem.

 

Petites i mitjanes construccions, projecte i execució de reformes totals o parcials d'immobles de diverses caracterítiques, que normalment impliquen un projecte de redistribució d'ambients per millorar el grau de comoditat, il·luminació natural, ventilació, etc; especialment en finques antigues amb un gran nombre d'habitacions, cuines i banys petits i sostres molt baixos. Un altre punt important en aquestes obres són les instal·lacions (electricitat, aigua, gas, desguassos, etc.) que amb el pas del temps es tornen obsoletes. Per a realitzar aquestes tasques comptem amb excel·lents profecionales i treballem amb empreses molt destacades que ofereixen àmplies garanties sobre el seu treball.

De la mateixa manera, realitzem dissenys d'interiorisme tant per a establiments comercials com per a habitatges particulars. Sovint les condicions tècniques d'un pis són bones, però requereix un replantejament a nivell estètic. Incorporar nous materials o restaurar els antics, millorar les condicions d'il·luminació. Renovar o actualitzar l'aspecte general fins i tot a travez del mobiliari i la decoració.

Certs tipus de "ambientació" i treballs d'interiorisme superficials solen ser molt útils a l'hora de vendre un immoble. Això s'anomena Home Staging i és una pràctica estesa a la majoria de les operacions immobiliàries en Estats Units, Regne Unit i nord d'Europa. L'objectiu és augmentar el valor del pis i reduir el temps de venda. Destacar sobre altres productes similars en el mercat millorant l'atmosfera de l'interior. Aquests projectes es basen sobretot en pintura, mobles, decoració general i il·luminació però, depenent de l'estat de l'immoble, poden incloure una intervenció major, com reparacions d'obra o electricitat, petites demolicions o treballs de fusteria, etc per tal de minimitzar els aspectes negatius i potenciar els positius.

Per planificar qualsevol de les activitats abans esmentades i sobretot abans de comprar un habitatge o local, és recomanable comptar amb assessorament professional. Això permet conèixer l'estat del mercat immobiliari i la valoració en funció de la zona en qüestió. Quant a l'immoble en si mateix i la finca en la qual aquest es troba, hi ha molts aspectes que s'han de tenir en compte per valorar una propietat. En general tenen a veure amb l'estat de conservació en termes estructurals i tècnics, com possibles patologies, obres futures en la comunitat (que incrementen el valor real de la compra), situació legal, inspeccions, etc. Un cop coneguda aquesta situació general, també és important comptar amb assessorament pel que fa a les possibilitats que ofereix un immoble per millorar les seves condicions d'ús i habitabilitat, replantejar el seu valor estètic i rendibilitzar la inversió.

Tots aquests aspectes previs a la compra d'un pis o local, s'analitzen conjuntament en un informe que, a més, pot incorporar en relevamiento mètric, un avantprojecte de possibilitats en pla i un pressupost orientatiu per valorar les obres necessàries.

 

bottom of page