REFORMES

CONSTRUCCIÓ

INTERIORS

ASSESSORAMENT 

 

LOMAR

Small flat in an old farm of Poble Sec. Acquired in very bad state of conservation, with the original partition walls and design, therefor, very compartmentalized and only a small bathroom located in the exterior.
The customer was looking for a very fluid space that communicates both open areas increasing the sensation of amplitude and natural lighting, but still keeping two bedrooms that can be closed eventually.
We use a wall (off-axis, to get some more space) that divides the public and private area with huge sliding doors. A small balcony was built towards the interior of the building to "attract" more light to the dark areas.

 

A hard job together with the Lomar family.

 
IMG_6418 edit 2
IMG_6418 edit 2

press to zoom
IMG_6428
IMG_6428

press to zoom
muro abierto y cerrado
muro abierto y cerrado

press to zoom
IMG_6418 edit 2
IMG_6418 edit 2

press to zoom
1/11